voetspecialist

Door het gebruik van voetbedden (correctie zolen/steunzolen) kunnen tal van lichamelijke klachten worden verholpen, voetspecialist Rob Samson geeft advies op maat. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden en oplossingen. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers: 070-363 75 19.

voetspecialist

Podologie is de kennis van voetongemakken en van de materialen en mogelijkheden om het lopen en staan te verbeteren. We krijgen de laatste jaren steeds meer belangstelling voor onze gezondheid. Ook voor onze voetgezondheid.

Tegelijkertijd is er een stroom van nieuwe materialen, met hun specifieke eigenschappen en verwerkingsvoorschriften. Voor en nadelen moeten bestudeerd, uitgeprobeerd en beoordeeld worden. De voetspecialist doet op grond van zijn anatomische en pathalogische kennis een keuze uit de bestaande mogelijkheden en past deze verantwoord toe. Bij Johan Wassenaar is een voetspecialist (R.B. Samson) ter beschikking, die jarenlange ervaring heeft en vanuit de zware ijzeren steunzoolperiode is meegegroeid naar het ruimtevaarttijdperk met zijn vederlichte materialen.

Aandacht & Overleg

Bij Johan Wassenaar kunt u ervan verzekerd zijn dat uw problemen de volledige aandacht krijgen. In een rustige spreekkamer vertelt u wat uw klachten zijn.

De voetspecialist heeft de beschikking over allerlei onderzoek apparatuur en probeert daarmee de oorzaak van uw ongemakken op te sporen. Hij vertelt zijn bevindingen en zegt tevens wat hij aan uw probleem denkt te kunnen doen en wat het u gaat kosten.
De kosten van een paar voetbedden bedragen 135,- per paar, dit bedrag is inclusief vervolg consulten, verhogen of verlagen bij eventuele ongemakken. Het eerste consult is altijd gratis, daarna beslist u wat er gebeurt

Consult

Het consult is geheel gratis, maar wel even een afspraak maken. Alleen werkelijke verrichtingen als veranderingen aan bestaande steunzolen en nieuw gemaakte artikelen moet u uiteraard betalen.
Johan Wassenaar is aangesloten bij de stichting L.O.O.P., landelijke overkoepelende orgaan podologie, onder nummer 200503284. Veder zijn wij ook lid van de organisatie Podolinea. Zij staan voor individueel maatadvies voor gediplomeerde vakmensen.

Klachten

De volgende klachten kunnen met behulp van het astronautic comfort voetbed verholpen worden:

 1. brandende voorvoeten
 2. vermoeide voeten
 3. tintelende voetzolen
 4. pijnlijke enkels
 5. pijn in de holte van de voet (geleng)
 6. steeds terug komende likdoorns (eksterogen)
 7. veel eeltvorming
 8. hielspoor klachten
 9. zwik en stabiliteitsproblemen

Houdingsproblemen zijn vaak de oorzaak van voetafwijkingen en kunnen de volgende klachten geven:

 1. knieklachten
 2. liespijn
 3. heuppijn
 4. lage rugklachten
 5. vast zittende schouders
 6. nekpijn en tintelende vingers
 7. hoofdpijn

Onderzoek

Het onderzoek bestaat uit:

 1. Een inleidend gesprek om de klacht uit te diepen
 2. Een onderzoek op de podoscoop (voetspiegel)
 3. Een voetonderzoek om de voetconditie te beoordelen
 4. Het maken van een podogram, dit is een blauwdruk van de voeten
 5. Het laten zien van de verschillende mogelijkheden om de klacht te verhelpen
 6. Het maken van een belaste afdruk in afdrukschuim.

Wij maken gebruik van de nieuwste scanapparatuur waarmee wij uw voeten zeer nauwkeurig kunnen meten.

Werkwijze

Bij het afleveren van uw voetbedden wordt u geholpen door uitstekend opgeleid personeel dat al jaren bij Johan werkt dus geen zaterdaghulpjes of oproepkrachten. Dus wie u ook helpt; u bent gegarandeerd van vakkennis en interesse in uw problemen.

 

Schoenmode

Goede schoenen zijn van groot belang, in onze winkel vindt u een uitgebreide collectie dames- en herenschoenen

Een afspraak maken

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak voor een consult met de voetspecialist maken, neemt u dan contact met ons op via het nummer
070-363 75 19 of vult u het formulier in

Johan Wassenaar - Prins Hendrikstraat 132 - 2518 HX Den Haag - 070-363 75 19 - info@johanwassenaar.nl